Loading Pasākumi

« Visi Pasākumi

Event Series Pasākumu sērija: Om Chanting Jūrmalā

OM Chanting Jūrmalā

February 24, 2023 @ 19:30 - 21:00

OM ir universāla radīšanas skaņa, visaugstākā un tīrākā vibrācija, kas pastāv, un OM skandēšana ir vienkārša, bet efektīva Ātma Krija Jogas tehnika. Ar garīgo meistaru Paramahamsa Šrī Svāmī Višvananda un Mahavatār Babadžī svētību un vadību, OM Chanting izmanto OM transformācijas spēku, lai aktivizētu dalībnieku pašdziedināšanas potenciālu. Šī prakse attīra un pārveido visos līmeņos – fiziskajā, emocionālajā, mentālajā un garīgajā.

OM Chanting prakses radītie vibrāciju viļņi izplatās 2 kilometru rādiusā, radot harmonisku, mierīgu vidi un vienotību starp cilvēku un dabu. Pēc OM Chanting prakses/apļa OM turpina rezonēt dalībnieku ķermeņos, ļaujot viņiem dalīties labajās vibrācijās, lai kurp viņi dotos. Prakse veicina iekšējo mieru, pozitivitāti, garīgo skaidrību, emocionālo brīvību un fizisko veselību.

“Brīdī, kad cilvēki kopā sāk skandēt OM Chanting aplī, viņu pašu vibrācija tiek transformēta par OM. Tas, kurš atrodas apļa iekšpusē, tiek apskalots ar šo enerģiju, un tieši tas maina ķermeņa vibrāciju. Pat atmirušās šūnas sāk vibrēt. Tātad, lai kur jūs dotos, jūsu aura vibrē ar kosmisko OM skaņu.” – Paramahamsa Šrī Svāmī Višvananda.

Iepriekšēja pieredze vai īpašas prasmes nav nepieciešamas

Dalība: ziedojums

Norises vieta: Strēlnieku prospekts 16, Dubulti, Jūrmala.

Lai reģistrētos, lūdzu zvaniet 26872995 (Abhaya).

Sīkāka informācija

Datums:
February 24, 2023
Laiks:
19:30 - 21:00
Pasākumu sērija:
Event Tags: