Loading Pasākumi

« Visi Pasākumi

Ātma Krija Jogas Kurss

November 19, 2022 - November 20, 2022

Šajā pasaulē, kā arī garīgajā ceļā, ļoti reti cilvēkus māca iepazīt, izzināt sevi. Sevis izzināšana nenozīmē izprast sevi ķermeņa vai prāta līmenī, bet gan iepazīt sevi kā patieso būtību – Ātmu jeb dvēseli. Ātma Krija Joga ir ceļš uz pašrealizāciju.

Šis kurss palīdzēs jums pārmaiņu laikā saglabāt mierpilnas domas, ar mīlestību pieņemt savas dzīves notikumus un cilvēkus, iepazīt sevi no jauna, doties garīgā ceļojumā, sastopot savu dvēseli un patieso Es.

Kursā apgūsiet:

  • meditācijas (domu un emociju līdzsvaram),
  • prānājāmas (elpošanas vingrinājumus prāta kontrolei),
  • mudras (roku pozas enerģijas vadīšanai),
  • āsanas (ķermeņa pozas veselībai u.c.).

Mīlestība un laimes izjūta ir cilvēka paša izvēle, nevis apstākļu rezultāts. Ātma Krija Joga ir virziens, kurā to spēcināt.

Kursu vadīs Sananda (28313163), latviešu valodā. Lai veiktu priekšreģistrāciju, lūdzu, aizpildiet veidlapu.

Kurss notiks Rīgā, kursa maksa ir 120 Eur. Sīkāka informācija tiks sniegta pēc priekšreģistrācijas. Kurss paredzēts ikvienam interesentam (ar un bez priekšzināšanām jogā).

 

ĀTMA KRIYA JOGA

MAINI VEIDU, KĀDĀ TU PIEDZĪVO DZĪVI

Ienirsti senas garīgas prakses mistērijā, lai nomierinātu prātu, iegūtu skaidrību, iekšēju līdzsvaru un izveidotu dziļāku saikni ar sevi un citiem. Šīs spēcīgās prakses sniedz ātru rezultātu un palīdz tev pārveidot sevi ar mīlestības spēku. Pastāvīgi praktizējot, tās palīdz tev jaunā veidā ieraudzīt sevi un dzīvi. Tavas attiecības uzlabosies un tu gūsi pozitīvu ietekmi uz pasauli, kas ir ap tevi.

Ātma Kriya Joga atver sirdi pārveidojošam mīlestības spēkam un palīdz it visā, kas tiek veikts, ienest dvēseles apzinātību. Līdz ar Šaktipāda iniciāciju, šīs slepenās tehnikas palīdz progresēt Dieva realizācijā caur karmas dzēšanu, prāta, ķermeņa un gara attīrīšanu. Prakse palīdz izveidot personiskas attiecības ar dievišķo, palīdzot savienoties ar dzīves avotu tevī pašā. Dzīvojot vairāk ar sirdi, tu vairāk pieredzēsi mīlestību, prieku un savienosies ar dievišķo.

Ātma Krija Jogas skaistums slēpjas tās vienkāršumā. Tā ļauj cilvēkiem, kas iepriekš nav nekad meditējuši, saprast šo praksi, tajā pašā laikā pieredzējušiem meditētājiem tā paver ceļu daudz dziļākai meditācijai.

Ātma Krija Joga ietver meditāciju, prānājāmu (elpošanas vingrinājumus), mantras, āsanas, mudras un citas senas tehnikas, kas atver un attīra smalkā ķermeņa enerģētiskos centrus (čakras). Šaktipāts pamodina cilvēkā apslēpto enerģiju, potenciālo spēku (kundalini) un atslēdz čakrās snaudošo Dievišķo Gaismu. Tā sadedzina smalkajā ķermenī sakrāto negatīvo informāciju (negatīvo karmu), vedot mūs uz sapratni par to, kas mēs patiesībā esam, uz Sevis un Dieva realizāciju. Šaktipāts garantē tehniku drošumu un efektivitāti, ļauj ātri progresēt un pilnā mērā gūt maksimālu labumu no Ātma Krija Jogas.

Šaktipāts

Šaktipāts ir iemesls, kāpēc Ātma Krija Joga ir viena no mūsdienu spēcīgākajām jogas formām šodien. Tā ir enerģija, kas nākusi no senas jogas tradīcijas, no daudziem izcilākajiem Jogas Meistariem, kas nodotas katram, kas saņem iniciāciju (iesvētību) Ātma Krija Jogā.

Šrī Svami Višvananda un Mahavatārs Babadžī ir sasnieguši augstāko dzīves mērķi – viņi ir apzinājušies savu patieso būtību. Viņi ir nodevuši mums šim laikmetam Ātma Krija Jogu.

Sādhana, Garīga Prakse

Sādhana ir garīga prakse. Sādhana palīdz nomierināt prātu, kas ļauj ienirt sirds klusumā, kur mīt miers un plaukst mīlestība. Sādhana, ja to veic regulāri, palīdz rast iekšēju mieru un līdzsvara centru. Tā ir kā sākumpunkts, kas palīdz daudz vieglāk vadīt izaicinājumus, ar kuriem saskaries dzīvē un attiecībās.

Visu Pārveido Mīlestība

Visu šo tehniku pamats ir mīlestība. Mīlestība ir arī dzīves pamats un sirds valoda. Tā kā Ātma Kriya Jogas tehniku pamats ir mīlestība, nevis reliģija, tās ir piemērotas visiem, neskatoties uz ticību vai interesi par sekošanu garīgam skolotājam.

Šo prakšu unikalitāte nav balstīta to atkārtošanas skaitā, bet gan to senajā vēsturē un veidā, kādā tās tiek veiktas. Vien pāris, ar mīlestību paveiktas reizes, izmainīs veidu, kādā tu attiecies pret sevi un dzīvi.

5000 Gadu Sena Vēsture

Šīs prakses tiek veiktas vairāk kā 5000 gadu garumā un nes līdzi arī īpašu svētību no to radītāja Mahavatāra Krija Babadžī (Mahavatar Kriya Babaji). Šī laika tumsības dēļ, Paramahamsa Vishwananda, dzīvojošs apgaismots Skolotājs, dalās šajās spēcīgajās tehnikās ar visiem, kuriem interesē lielākas mīlestības un gaismas ienešana savās dzīvēs un pasaulē.

Mēs ceram, ka ar šīm Bhakti Marga Sādhanu tehnikām jūs pieredzēsiet jaunu apzinātību un gūsiet mīlestības pārveidojošo pieredzi.

Reģistrācijas veidlapa

 

Sīkāka informācija

Sākums:
November 19, 2022
Beigas:
November 20, 2022

Organizators

Sananda
Phone
28313163